Hypnose selvværd

Lad hypnose hjælpe dig med at genvinde dit selvværd og troen på egne evner.

SLIP DINE DÅRLIGE VANER

STYRK DINE EVNER

WELLNESS HYPNOSE

GRUPPE FORLØB

Mangler du selvværd eller selvtillid

Føler du, at du mangler selvtillid eller måske er din konto lav på selvværd? Helt grundlæggende overbevisninger om at man ikke gør det godt nok, eller at man ikke er god nok er oftest dannet tidligt i vores liv. At have lavt selvværd eller lav selvtillid fører ofte til, at vi forsøger at kompensere på andre områder. Lavt selvværd kan f.eks. føre til at man overpræsterer for at kompensere for følelsen af, at man ikke er nok værd i sig selv. Ud over at du kan være en slave af at skulle kompensere for enten lavt selvværd eller lav selvtillid, vil din opfattelse af livet også være farvet af den overbevisning, du bærer med dig. Derfor er både selvtillid og selvværdsproblematikker ofte meget tunge følgesvende. Forstil dig bare, hvor befriende det er at blive fri for gamle overbevisninger om, at man ikke er god nok – eller man ikke gør det godt nok. Det er befriende at kunne starte på ny i et liv, hvor det ikke fylder længere!

Gruppe-forløb-hypnose-farvel-til-mistrivsel
hypnose-eftertænksomhed

Mere selvtillid eller selvværd med hypnose

Er glasset halv fuldt eller halv tomt? Det er en iagttagelse, som er dannet ud fra vores erfaringsgrundlag – altså vores overbevisninger. På samme måde er det med selvværd og selvtillid. Hvordan ”plejer” vi at iagttage os selv. Er vi gode nok som den vi er? Er vi dygtige nok, når vi skal præstere? At have bestemt iagttagelser kan siges at være en vane, vi bærer med os. Den vane eller overbevisning er lagret i vores underbevidsthed. Det er altså ikke en bevidst handling, når vi per refleks tænker, at vi ikke er god nok.

Du er i op til 95 % af tiden styret af din underbevidsthed. Helt uden at vide det. Hypnose er netop et redskab til at få adgang til din underbevidsthed. Derfor er hypnose et utroligt effektivt redskab, når du ønsker at få helt grundlæggende forandringer af gamle overbevisninger. Såsom eksempelvis lavt selvværd eller selvtillid. Grundlæggende forandringer skal forankres i underbevidstheden. Det er netop det vi gør, når vi i hypnosen ændrer de ”gamle programmer” også kaldet overbevisninger. I hypnosen omprogrammerer vi dem og indsætter nye overbevisninger. Derfor er hypnose som redskab meget effektfuld til at få grundlæggende mere selvtillid eller selvværd. Du kan læse mere om hvad hypnose er her eller kontakt Hypnose København for at få en afklarende samtale – gratis og helt forpligtigende.

Hvad er forskellen på selvtillid og selvværd

Mange forveksler selvtillid og selvværd med hinanden, men faktisk bunder de i to forskellige overbevisninger. Folk med lavt selvværd føler, at de helt grundlæggende ikke er gode nok som mennesker. Folk med lav selvtillid føler, at de ikke er dygtige nok til det, de gør. Selvværd kan også forklares som vores indre skelet – den som vi er indeni. Selvtillid er det korset, vi bærer uden på kroppen. Altså er selvtillid ikke noget at gøre med den, vi er indeni. Selvtillid derimod bruges ofte til at kompensere for dårligt selvværd. Der er derfor en sammenhæng mellem de to.

hypnose-natur
Slip-dårlige-vaner-hypnose

Uhensigtsmæssige overbevisninger og tidligere oplevelser i livet

Man kan sagtens have haft en lykkelig barndom og stadig have selvtillids- eller selvværdsudfordringer. Overbevisninger bliver dannet på mange forskellige måder i løbet af livet. Nogle perioder eller i nogle særlige situationer er vi mere sårbare eller mere modtagelige for at danne uhensigtsmæssige overbevisninger som kan føre til dårlig selvtillid og lavt selvværd.

Hvis du har lavt selvværd eller dårlig selvtillid er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at du har haft en dårlig opvækst. Men jo flere år der går, hvor du har en bestemt overbevisning om eksempelvis ikke at være god nok eller ikke at kunne gøre noget nok, jo stærkere vil din overbevisning blive. Vores hjerne er nemlig således indrettet, at hvis vi en gang f.eks. har lært eller følt, at vi ikke var gode nok, så vil vi oftest helt automatisk tolke fremtidige hændelser ud fra samme overbevisning.

Sammen kan vi ændre denne overbevisning.

Scroll to Top

Kontakt mig

Har du spørgsmål til et forløb, eller ønsker du at booke en konsultation, så kontakt mig her.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.