Hypnose mod stress

Få et stressfrit liv med hypnose

STYRK DINE EVNER

FORANDRINGER

WELLNESS HYPNOSE

GRUPPE FORLØB

Effektfulde hypnose og metakognitive forløb mod stress

Oplever du, at der er større krav til dig, end du har ressourcer til at kunne håndtere? Har du fysiske symptomer som hovedpine, hjertebanken, svedeture eller psykiske symptomer som søvnproblemer, hukommelsesbesvær elle koncentrationsbesvær? Så kan det være, at du står i en livssituation, hvor du er stresset. Kortvarigt stress er helt naturlig og ikke noget, du skal bekymre dig om. Men langvarig stresspåvirkning kan medføre sygdomme.

Stress i sig selv er ikke en sygdom, men en belastningstilstand. Du kan se stress som en slags ubalance, som over tid kan påvirke dit helbred og velbefindende. Derfor bør du også tage stress alvorligt. Du kan læse mere om stress og symptomer her.

Hos Hypnose København kan du modtage hypnose mod stress, så du kan få mere energi og troen på egne evner og værd.

hypnose mod stress

Sådan hjælper hypnose mod stress

Når stress skyldes, at bestemte tanker får lov til at fylde for meget, anvender vi i Hypnose København den metakognitive tilgang. Mange har simpelthen ikke lært effektive redskaber til at styre, hvilke tanker vi giver opmærksomhed. Måske ved du ikke engang, at dette er muligt. Når du er i et forløb hos Hypnose København og modtager hypnose mod stress, lærer du, hvordan du kan anvende konkrete redskaber til at tage kontrollen tilbage i forhold til, hvilke tanker du giver opmærksomhed. Alene skiftet fra at tænke meget på alt det, man ikke når til f.eks. alt det, man har nået, kan bidrage positivt til at mindske følelsen af stress. Den metakognitive tilgang kan både anvendes forebyggende, og når stressbelastningen er indtruffet. Du kan læse mere om den metakognitive tilgang her.

Når stress skyldes dine overbevisninger, anvender vi i Hypnose København hypnoseterapi. Et eksempel på en uhensigtsmæssig overbevisning, som kan lede til stress, kunne være en klients ønske om at være perfekt for at opnå andres anerkendelse. Dette har ofte rod i overbevisninger, som vi har dannet os i barndommen, hvor man f.eks lærte, at man fik anerkendelse gennem det at præstere. Med hypnose mod stress kan vi arbejde med at ændre de gamle overbevisninger, så du ikke længere er styret af at skulle præstere for at opnå anerkendelse. At opløse sådanne gamle overbevisninger vil mindske presset, og dermed den stress som du oplever at være under. Du kan læse mere om hypnoseterapien her.

hypnose-eftertænksomhed

Hypnose mod kortvarig stress

Både dine tanker og overbevisninger er noget, vi kan arbejde med i terapien. Nogen gange er der dog også stress faktorer, som vi ikke selv er herre over og som gør, at vi bliver stresset. Hvis chefen pålægger dig for mange opgaver, hvis et familiemedlem bliver alvorligt syg eller noget helt tredje, bliver mange også sygemeldt i en periode for at mindske belastningen. Hvis dette er tilfældet, kan du komme til Hypnose København og få beroliget dit nervesystem med en afslappende hypnose, som aktivt kan medvirke til at du igen kommer i balance. Du kan finde vores priser på wellness hypnose lige her.

Scroll to Top

Kontakt mig

Har du spørgsmål til et forløb, eller ønsker du at booke en konsultation, så kontakt mig her.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.