Hypnose mod angst

Tag kontrollen over din angst med hypnose.

STYRK DINE EVNER

FORANDRINGER

WELLNESS HYPNOSE

GRUPPE FORLØB

Effektfuld hypnose og metakognitive forløb mod angst

Er du plaget af angst? Hjertebanken, sveden og rysten, trykken for brystet og ængstelige tanker? Hypnose mod angst kan være din udvej af angsten.

Angst kan både komme til udtryk som fysisk eller psykiske symptomer. Ofte har angst stor betydning for ens adfærd. Angst er en fælles betegnelse for en række psykiske tilstande.

Angst kan være så invaliderende, at det bliver umuligt at leve et ”normalt” liv. Hvis du er udfordret af angst, så tøv ikke med at tage kontakt til os her eller henvend dig til din læge. 

Hos Hypnose København har vi mulighed for at hjælpe dig med meget effektive teknikker, der kan hjælpe dig med at blive fri, så angsten ikke længere styrer dit liv! 

 

hypnose-natur

Forskellige typer af angst

Det er vigtigt at skelne mellem normal angst og sygelig angst. Normal angst er en naturlig reaktion på situationer, der opleves som farlige eller truende. Er du angst i situationer, hvor der ikke er noget, der bør virke truende for dig? Afholder angst dig for at gøre bestemte ting? Måske har du endda angst for angsten? Så vil du have stor glæde af at få hypnose mod angst hos Hypnose København, hvor forløbene er særligt tilpasset dig!

Christina-Bech-Godskesen

Hvorfor får man angst?

Angst kan være et resultatet af for meget opmærksomhed på bestemte typer af tanker. Angst kan også være et udtryk for en dybere overbevisning, som gør dig angst. I et forløb hos Hypnose-København vil vi indledningsvis undersøge dette nærmere for at kunne tilrettelægge det forløb, som vil have størst mulig effekt i forhold til, at du kan slippe af med din angst.

Hvis din angst bunder i for meget opmærksomhed på bestemte typer af tanker, kan du lære en lang række teknikker, som gør det muligt at tage kontrollen tilbage i forhold til, hvilke tanker du giver opmærksomhed.

 Klienter som i årevis har haft en masse negative tanker om sig selv, vil opleve dette som at slippe ud af et fængsel, og når det sker, så slipper også angsten taget i klienten. Denne tilgang bunder i den metakognitive tilgang, som er meget effektivt i forhold til den type af angst, hvor især overtænkning og grublerier fylder rigtig meget. Du kan læse meget mere om hvad den metakognitive tilgang indebærer her.

Hvis din angst bunder i, at du har en grundlæggende overbevisning om f.eks. sociale situationer kan være farlige, kan hypnoseterapien være mest hensigtsmæssig for dig. Hvis du har negative oplevelser fra tidligere situationer i dit liv, hvor du har deltaget i sociale situationer, er det en naturlig reaktion, at du oplever det som ”farligt”. I det tilfælde kan vi med hypnoseterapi gå ind og arbejde med at ændre de gamle uhensigtsmæssige overbevisninger, som i dag fastholder dig i angst. Du kan læse mere om hvad hypnoseterapien indebærer her.

Hypnose mod angst hjælper dig videre

Rigtig ofte kan både den metakognitive tilgang og hypnoseterapien bruges sammen, fordi de på nogen punkter kan understøtte hinanden. Andre gange er det mere entydigt, at det kun er tanker eller kun er overbevisninger som trigger angsten. I de tilfælde bruges begge tilgange også for at få bugt med angsten.

Et forløb i hypnose mod angst tager altid udgangspunkt i dig, og det du har brug for, så du kan leve et liv fri for angst. 

Tag kontakt og book et forløb hos Hypnose København.

Slip-dårlige-vaner-hypnose
Scroll to Top

Kontakt mig

Har du spørgsmål til et forløb, eller ønsker du at booke en konsultation, så kontakt mig her.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.